Concurs#LunaCățeilor#Antipoux

Concurs#LunaCățeilor#Antipoux

Iulian CuciureanuApr 4, '18

Un nou sezon de concursuri #triviaVanelli începe. Întrebările sunt formulate pe baza informațiilor ce sunt publicate în articolele de pe blogul #Vanelli. Pentru fiecare lună a anului 2018 a fost selectat câte un animal despre care vom scrie. Urmăriți postările noastre și bucurați-vă de premiile ce îi vor răsplăti pe cititorii noștri!

Toți iubitorii de câini sunt invitați să participe!

Vanelli îi premiază aleatoriu pe 3 dintre cei mai activi cititori ai noștri cu câte un tratament deparazitar extern pentru câini. Primii 10 participanţi la concurs vor primi câte un magnet de frigider Antipoux.

3 Antipoux DOG spot on așteaptă să fie folosite!

Așa cum ne-am obișnuit deja, participarea la concurs înseamnă să urmați toți cei 3 pași:

  1. Dați LIKE(Îmi place) la pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/vanelli.ro).
  2. Răspundeți prin COMENTARIU pe Facebook la întrebarea: Dintre cele 20 de rase de câini mici, prezentate în articolul "Top 20 - câini de rasă mică", numiţi o rasă de câine care nu are în denumire un nume de oraş/regiune geografică.
  3. Dați SHARE(Distribuie) postării acestui concurs, de pe pagina noastră Facebook.

Ajutor: răspunsul se găsește în blogul "Din lumea animală" (Articolul: Top 20 - câinii de rasă mică), de pe site-ul nostru: www.vanellivet.ro

*Concursul începe pe 4 Aprilie și se încheie pe data de 9 Aprilie 2018 la ora 23.55.

*Extragerea câștigătorilor se va realiza prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org și va avea loc pe data de 10 Aprilie 2018. Tot atunci vor fi anunțați câștigătorii. Succes!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate