Regulament concurs #AntipouxCat

Regulament concurs #AntipouxCat

Iulian CuciureanuMar 27, '19

Primul concurs al anului începe acum, pe 27 martie. Ai o pisică sau un motan fotogenic? Vrei să îl faci vedetă? Acum este șansa ta! 

Organizat de Vanelli SRL, producător național de medicamente de uz veterinar și suplimente nutritive, concursul #AntipouxCat face parte din campania „Jocurile Primăverii Vanelli”

Concursul se adresează tuturor iubitorilor de animale și constă în prezentarea fotografiei unei pisici. Nu contează rasa, contează numai vârsta - concursul de frumusețe este numai pentru animale adulte. Cea mai frumoasă pisică în cea mai bună fotografie va câștiga premiul cel mare: tratamente antiparazitare din gama Antipoux pe tot parcursul vieții animalului și șansa de a deveni imaginea publică a gamei de produse Vanelli. 

Cum particip?

1. Dă like (îmi place) paginii noastre de Facebook (legătură).
2. Alege cea mai frumoasă și expresivă fotografie a pisicii tale realizată cu un aparat profesional, deoarece aceasta poate fi folosită pentru promovarea produselor Antipoux Cat. Intră pe Facebook și postează pe pagina Vanelli SRL (legătură) fotografia pe care o înscrii în concurs.
3. Scrie la începutul descrierii hashtag-ul corespunzător concursului, adică #AntipouxCat.
4. Dă share postării tale, pentru a primi cât mai multe likeuri.

 

Cine poate participa?

Toți participanții care vor fi selectați pentru finala concursului și care concurează pentru premiul cel mare, vor trebui să fie proprietarii animalelor fotografiate și să-și dea consimțământul pentru utilizarea fotografiilor în scop publicitar de către Vanelli SRL.

Care este premiul și cum câștig?

Premiul cel mare constă într-un tratament antiparazitar Antipoux Cat asigurat de Vanelli SRL pentru pisica câștigătoare pe tot parcursul vieții acesteia. De asemenea pisica va deveni imaginea produselor Antipoux Cat.

Pisica câștigătoare va fi desemnată de un juriu format din veterinari, designeri și profesioniști în marketing, ales de către firma Vanelli.

Fotografiile cu cele mai multe like-uri vor intra într-un proces de selecție automată pentru premiile 2 și 3, constând în produse din gama Antipoux Cat.

Când se încheie concursul?

Concursul se încheie pe data de 21 mai 2019 la ora 12:00.

 

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați, echipa Vanelli vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare și clarificări.

 

 

 

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate