PetExpo 2018

PetExpo 2018

Iulian CuciureanuMay 31, '18

Fiți alături de noi la târgul dedicat animalelor de companie PetExpo 10. Anul acesta, PetExpo împlinește 10 ani de la înființare. Ediția aniversară a celui mai mare târg din România dedicat animalelor de companie se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo în pavilioanele C4 – C5. Cea de a zecea ediție aduce pentru expozanți și vizitatori un spațiu dublu față de edițiile anterioare, de aproximativ de 5000 mp și multe evenimente speciale în cadrul târgului.

În premieră, la PetExpo în cadrul ediției din 2018, vizitatorii împreună cu animalele lor de companie vor avea acces parcul de distracții dedicat patrupedelor. În cele 5 zone interactive: PerfectFit Challenge, Play Ball, Pet Networking Area, Beauty Salon și Stairway of Champions, stâpânii și animăluțele vor colecționa amintiri de neuitat. Pentru animăluțele talentate și dresate zona Arena Pet Expo va fi deschisă, iar la îndrumarea stăpânilor lor vor putea să își exerseze abilitățile în cadrul jocurilor și concursurilor din program. Accesul în zonele interactive este inclus în prețul biletului de intrare la PetExpo.

Vă așteptăm la PetExpo 10, standul 36, pentru a discuta cu specialiștii noștri și pentru a testa gama de produse VanelliVet!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate